Plavské „B“ porazilo v dalším zápase sezóny 2017-2018 Josefův Důl 4:1 ( poločas 3:0)

14.09.2017 09:01

Sestava: Šikola – M.Černý, Lédl, Kouřil, Fojtík (46.Matoušek) – Balatka (46.Lubas), Tomíček, Šimčík (46. Jandura), Svačina – Gallyas, Černý Lukáš.

Utkání začalo velmi svižně a domácí byli při střelecké chuti. Za 19. minut to bylo 3:0, kdy se za Plavy trefily Lukáš Černý a 2x) David Balatka. Hosté byli zralí na ručník a vypadalo to na debakl. Opak byl ale pravdou. Hra se vyrovnala a hrozili taky hosté, kteří měli pár hráčů, kteří se snažili o zvrat utkání, ale jejich hra byla příliš na sebe bez podpory ostatních spoluhráčů.

Ve druhém poločase pokračoval obraz hry z druhé poloviny prvního poločasu a fotbal moc krásy nepobral. Hosté z ojedinělé akce po centru skórovali Volkem na 1:3 a dalo jim to trochu nové chuti do hry. Tu, ale utlumil za 10. minut svojí druhou brankou Lukáš Černý a bylo hotovo. Zbytek zápasu se dohrával v klidu s šancemi na obou stranách, ale další branka už nepadla a zápas skončil 4:1 pro Plavy.

Dnes hráli dobře všichni, ale opět vynikli mladí Balatka, Svačina, Gallyas + střelec 2branek Lukáš Černý. Zaujal s přehledem a myšlenkou hrající Martin Lédl a taky podceňovaný brankář Šikola, který předvedl dnes jistý výkon se super zákrokem ve druhém poločase proti střele z hranice vápna!!!  

Branky Plavy:  Balatka 2x), Lukáš Černý 2x)

Rozhodčí: Brožek – Vasko, Kafka

Žluté karty: 0:1

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.