Plavské „B“ porazilo v prvním zápase sezóny 2017-2018 Lučany „B“ 5:4 (poločas 3:1)

29.08.2017 10:19

V nedělním utkání si asi vzala plavská rezerva příklad ze sobotního zápasu „Áčka“ a připravila

pro diváky opět velkou nadílku gólů na obou stranách.

Sestava: Šikola – M. Černý, Meisl (46. Šimčík), Kouřil, Fojtík (46. Szatmari) – Balatka (46. Lubas), Prousek (56. Matoušek), Tomíček, Svačina – Gallyas, Červinka (46. Jandura).

Zápas začali náporem hosté a domácí hrozili spíše z protiútoků. Z jednoho z nich otevřel skóre v 8.minutě střelou z velkého vápna Tomíček. Další slibné šance však domácí zahodili, zejména Červinka se překonával. Trest přišel v 19. minutě, kdy z nakrátko rozehraného rohového kopu hostující Maňák šikovně přehodil Šikolu a vyrovnal na 1:1. V zápětí však po rychlém protiútoku vstřelil v 19. minutě branku domácích Balatka a ve 30. minutě navýšil skóre Gallyas. Všichni 3 mladíci v domácím mužstvu (Svačina, Gallyas a Balatka) hýřili aktivitou a svou rychlostí platili na hostující obranu.

Do druhého poločasu udělali domácí 4 změny v sestavě a na výkonu to bylo hodně znát. Sice domácí stačili ještě navýšit skóre ve 49. minutě Svačinou, ale po odchodu Prouska v 56. minutě aktivitu zcela převzali hosté a postupně ukrajovali z náskoku domácích. V 88. minutě dokonce hosté Maňákem vyrovnali na 4:4 (Maňák dal celkem 3 góly). Když už se zdálo, že se týmy rozejdou smírně, po 2 vyhraných soubojích ve středu hřiště se dostal do brejku ze strany Gallyas a v 90. minutě strhnul vítězství pro domácí.

Branky Plavy: Tomíček, Balatka, Gallyas 2x, Svačina

Rozhodčí: Klement – Plíva, Pakula

Žluté karty: 3:3          

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.