Držkov : TJ Sokol Plavy 1:0 (0:0)

15.08.2023 12:54

PU sobota 5.8. 10:15 v Držkově
Držkov : TJ Sokol Plavy
1:0 (0:0)
Žanta
Černý Jelínek Vít Svačina
Pekelský Pátra Lupa Balatka D.
Mihálik Mucska
II.pol Balatka J. Prousek Vl. Phung
  Generálka před prvním mistrovským kolem se nám v Držkově právě nepovedla.
  Sestava i přes poměrně značné absence dobrá. První poločas, ale v podstatě celý zápas nebyl herně špatný a domácí přehráváme. Držení míče, šance a celkový obraz hry vyznívá pro nás, ale koncovka nás trochu trápí. Držkov hrál jednoduše z obrany a na brejky. Zlobil nás zejména velmi kvalitní Brož s Vaníčkem. Spoustu šancí také pochytal brankář.
  Největší naše šance spaluje Jelínek po rohu, 2x Mucska, Lupa nastřeluje tyč. Je tam hodně dobrých akcí z křídla jen ty centry nám létají mimo správné prostory nebo nedoplníme zakončující hráče včas před branku. Naopak zakončujícího Brože 2x) vychytá výborný Žanta.
  Druhý poločas trochu odcházíme po 60.minutě fyzicky. Páteční trénink byl lehce vydatnější než se slušelo při začátku v sobotu 10:15! V přípravě to ale nikomu neuškodí, spíš naopak. Přesto máme opět velké šance Lupa dává znovu tyč po spíše centru než střele. Prousek dává gól hlavou, ale těsně z offsidu a další 1000% šanci sám před brankářem zahazuje. Další dobré střely Phunga a Balatky chytá Pivrnec. Domácí pár brejků Brože bez zakončení nebo chytá Žanta. Těsně před koncem chybujeme na útočné polovině a jednoduchý kontr proměňuje Vaníček angličanem na zadní tyč.
  Dneska to na prohru herně rozhodně nebylo, ale i takové zápasy jsou dobré a ukazují co zlepšovat. Je to lehké varování před Smržovkou, kde začínáme MU 1. kolem v neděli od 17:00!

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.