Fotbalový víkend 03. – 04.09.2016

06.09.2016 09:25

Smržovka „A“  -  Plavy „A“   5:2 ( poločas 3:1)

Nedělní utkání na Smržovce začalo za deštivého počasí a první vyložené šance měli na svých kopačkách hosté, ale Šimerda a Jelínek v koncovce selhali. A přišel zákonitě trest, kdy se nejdříve zblízka trefil ve 20. minutě Patočka a ve 27. minutě po chybě Škalouda Tolvaj.

Domácí byli bojovnější a fyzicky hosty přehrávali. Naději vykřesal hostům Toman, který z trestného kopu nachytal ve 37. minutě v nedbalkách domácího brankáře. Ale dlouho se hosté neradovali, při rohovém kopu ve 40. minutě neuhlídal Tomíček Brože a ten hlavou nekompromisně zavěsil.

Druhý poločas jsme začali s odhodláním s nepříznivým výsledkem ještě něco udělat. Ale naší snahu utlumil v 55. minutě dalekonosnou střelou domácí Klaus, která Škalouda překvapila. Zápas se pak již víceméně dohrával. Domácí po rychlém protiútoku přidali Frydrychem v 62. minutě do prázdné brány pátý gól a už to bylo na ručník. Lupa alespoň po pěkné akci s Tomanem v 70. minutě upravil skóre na 5:2 pro domácí.

Zápas velmi nepřesně řídil hlavní rozhodčí Mizera, jehož výkon mohou hosté hodnotit opravdu jako mizerný. Třetí branku vstřelili domácí po obráceném rohu, v druhém poločase šel hostující Lupa sám na branku, byl faulován a pan rozhodčí se bál ukázat kartu barvy červené. To jsou jen příklady z dalších přehmatů, které rozhodčí Mizera během zápasu udělal v neprospěch hostů. O chybách napsaných v zápise o utkání ani nemluvě.     

Na utkání se bez omluvy již poněkolikáté nedostavil Michal Černý, čímž si uzavřel dveře jak do týmu „A“, tak i týmu „B“.

Věříme, že do příštího zápasu už budou k dispozici bratři Lejskové a Votoček, aby měl trenér z čeho vybírat pro domácí důležité utkání s týmem Lučan.

Sestava Plavů: Škaloud – J.Černý, Tomíček, Jelínek, Jón – Šimerda (60. Svačina), Pilný, Lupa, Toman, Sitarčík, Kohoutek  

 

Plavy „B“  -  Malá Skála  3:6 ( poločas 1:3) 

Rozdílovým hráčem utkání se ukázal hostující Pekárek, který 5 brankami vzal veškeré naděje domácího celku na první body v soutěži.  Než se domácí rozkoukali, prohrávali ve 25. minutě 0:3 a to hostující celek hrál ze začátku o deseti. I když se domácím podařilo v zápase po brankách Čermáka a Lubase do 50. minuty snížit hrozivé skóre, druhá polovina zápasu opět patřila hostujícímu celku, který i po chybách domácího brankáře úspěšně navyšoval skóre. Kromě Pekárka se ještě jednou trefil hostující Rulec a za domácí korigoval výsledek Červinka. Plavská rezerva má o čem přemýšlet, příčín dosavadních neúspěchů je celá řada.

Sestava domácích:  Krajcsovics – Fojtík, Horák, Kouřil, Machalický (73.Červinka), Vondra ( 45. Wild), Szatmari, Lubas, M.Černý, L.Černý, Čermák ( 46. Jandura)

Utkání s přehledem řídila trojice rozhodčích Lebeda, Kafka, Štědrý. 50 diváků.

Zapsal: Luboš Tomíček

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.