Fotbalový víkend 22. – 23. 10. 2016

23.10.2016 23:07

Plavy „A“ ve vyrovnaném utkání porazily Horní Brannou 1:0 (poločas 0:0)

Za poměrně příznivého nedělního počasí, ale i přesto na měkkém terénu přivítaly Plavy souseda z tabulky mužstvo Horní Branné. Do sestavy se po delší době vrátil   

uzdravený Votoček, ale stále chybí pro zranění v sestavě Sitarčík a Lupa.

Zápas začal z obou stran opatrně a za celý první poločas si ani jednou mužstvo nevytvořilo souvislejší tlak a vyložená šance též chyběla. Obě obrany v čele s brankáři pracovaly bezchybně a diváci se do poločasu branky nedočkali. Bylo zřejmé, že zápas rozhodne jedna, případně dvě branky.

Nástup do druhého poločasu patřil jednoznačně domácím, kdy se prvních dvacet minut převážně hrálo v blízkosti branky hostí. Škoda jen, že se nepovedlo žádnou z povedených akcí dotáhnout do úspěšného konce (Kohoutek, Čermák, Jelínek, Rimský, J. Černý). S postupem času se hra začala opět vyrovnávat a hra se přelévala z jedné strany na druhou. U hostů byl zejména vidět Šimek, který byl u všech akcí. Při dalším závaru před brankou hostů a po vyraženém míči brankářem se k míči v 77. minutě dostal Rimský, který byl ve snaze o vypíchnutí míče faulován hostujícím brankářem. Rozhodčí Šmíd nařídil pokutový kop a domácí Jón se nemýlil. Do konce zápasu si už žádné mužstvo nevytvořilo žádnou šanci a domácí se radovali z nejtěsnějšího vítězství.

Dnešní výkon byl dílem velmi dobrého kolektivního výkonu a pochvalu zaslouží celá jedenáctka od brankáře Škalouda až po útočníky Kohoutka a Čermáka.

Sestava domácích:

Škaloud – J. Černý, Jelínek, Plný, Votoček – Rimský (89. Tomíček), L. Lejsek, Toman (69. M. Lejsek), Jón – Čermák (74. M.Černý), Kohoutek

Rozhodčí: Šmíd, Halama, Linhart

 

Plavy „B“ prohrály vysoko s domácím Mšeno „C“  7:2 (poločas 2:0)

Plavská rezerva zajížděla v sobotu k nelehkému utkání na hřiště jednoho z favoritů soutěže. Vzhledem k nedělnímu utkání „A“ mužstva nemohlo „B“ mužstvo počítat s posílením kádru o několik hráčů širšího kádru prvního mužstva. A bylo to znát na celkové hře mužstva. První poločas se podařilo ještě držet výsledek v přijatelném stavu, ale ve druhém poločase se už projevila kvalita mužstva domácích. Zejména při chuti byl Koudelka, autor 5 branek. Za hosty korigoval skóre ve druhém poločase Fojtík a Šimčík.

Sestava hostů: Šikola – M. Černý, Meisl, Kouřil, Fojtík – Lubas, Machalický, Harik, Šimčík – Jandura, Červinka  (střídali Wild, Matoušek)    

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.