Fotbalový víkend 24. - 25.09.2016

26.09.2016 09:38

Plavské „Áčko“ padlo doma s Pěnčínem   1:4  (poločas 1:0)

Za krásného slunečného počasí jsme přivítali v neděli na svém hřišti mužstvo Pěnčína,  jehož ambice a kvality neodpovídaly dosavadnímu postavení v tabulce. Do zápasu jsme vstupovali s tím, že doma prohrát nechceme.

Úvodní minuty patřily soupeři a jejich převaha přinesla první velkou šanci v 5. minutě po nakrátko zahraném rohovém kopu. Korotvička odvrátil centr před naší branku pouze za cenu faulu a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten však trestuhodně zahodil Barcuch střelou do oblak.

Hosté se celý první poločas předháněli v zahazování šancí. Naše světlá chvilka přišla ve 14. minutě, kdy se na pravé straně uvolnil Kohoutek a jeho centr uklidil do branky hostů Sitarčík. Další 2 šance jsme však již neproměnili. Do kabin jsme odcházeli se slibným výsledkem.

Hostům pomohlo na začátku druhé půle střídání, kdy zraněného Mrklase vystřídal Nemyrovsky, který výrazně posílil hosty ve středu hřiště. Pěnčín nás začal pomalu ale jistě přehrávat a vyrovnání přišlo v 52. minutě, kdy po rohovém kopu naše obrana vyklidila celé malé vápno, a tečovaný míč na zadní tyči uklidil do branky Hušek. Druhou branku přidali hosté v 58. minutě z rychlého protiútoku, kdy zbytečně ztratil míč J. Černý. Barcucha nechali naši tři obránci na vápně kouzlit tak dlouho s míčem až ho uklidil do naší branky. Naše hra už neměla žádnou kvalitu a výsledkem byly další dvě vstřelené branky (Hušek, Matúška) do naší sítě v poslední desetiminutovce. Hosté zvítězili zcela zaslouženě, fyzicky jsme na ně prostě neměli.

Ke kvalitnímu utkání přispěli svým výborným výkonem rozhodčí v čele s hlavním Havlem a pomezními Paulusem a Kutílkem.  

Sestava domácích: Škaloud -  J.Černý, Korotvička, Plný (83. Rimský), Jón – M.Lejsek (75. Votoček), L.Lejsek, Lupa, Toman – Sitarčík, Kohoutek (75.Čermák)

 

Janov - Plavy „B“   2:1  ( poločas 1:0)

V sobotu naše rezerva zajížděla na velmi neoblíbené hřiště (škváro – písek) do Janova. Sestava v čele s Jandurou v brance dávala naději uhrát v Janově nějaké body. Komplikace nastala již v 5. minutě, kdy jsme neodkopli míč z našeho velkého vápna, a po centru uklidil míč do naší branky domácí Martínek. Smolný zápas sehrál Červinka, který  šel sám třikrát na branku a pokaždé bohužel selhal. Zcela negativní postavou naší sestavy se stal Rimský, kterého jsme museli předčasně odvolat ze hřiště, neboť by to za nás udělal rozhodčí. Jeho kritika všeho na hřišti včetně rozhodčích nemá obdoby. Důležitý moment v prvním poločase přišel v situaci, kdy na branku domácích postupoval sám Rimský a byl zezadu ve vápně atakován domácím obráncem. Hlavní rozhodčí Nagy ml. zapískal a ukázal na pokutový kop. Vzápětí však svůj verdikt na pokyn pomezního Nagyho st. korigoval na roh. Nebyl to první zápas těchto rozhodčích, kdy zápas řídí občas pomezní Nagy st. a hlavní rozhodčí Nagy ml. plní jen jeho pokyny…   

Druhý poločas jsme si vytvořili územní převahu, bohužel z rychlého protiútoku jsme dostali v 54. minutě Maninou druhou branku. Výsledek nakonec korigoval po samostatném úniku v 65. minutě Čermák. Ale navíc už to nestačilo.

Sestava:  Jandura – Kouřil, Tomíček, Meisl, Fojtík – M.Černý, Harik, Šimerda, Svačina – Rimský (30. Čermák), Červinka (75. Wild)     

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.