Lučany : Plavy 1:1 (0:1)

16.04.2018 15:58

14.4.2018 17:00 v Lučanech

Branky: 90. Bukvic – 44. Lukáš Černý

Nežádal
Černý Jakub (55.Sitarčík) Jelínek Votoček Jón
Svačina Lédl Balatka Toman
Černý Lukáš (84. Šimerda) Rimský (65. Jandura)

Plavy čekal těžký zápas v Lučanech, které s přehledem kralují celé soutěži. Řešily opět několik absencí a trenér Sitarčík stěží hledal vhodnou sestavu. Zápas na dobře připraveném hřišti začal úplně jinak než by se dalo očekávat. Plavy začaly výborně a domácí měli velké problémy s jejich hrou. Ta byla založena na poctivé obraně, důrazu v soubojích a také větší fotbalovosti. Domácí si prakticky za celý poločas nevytvořili větší šanci a naopak měli problémy s brejky hostů. V šancích se objevily všichni ofensivní hráči Černý, Rimský, Balatka i Toman, ale své příležitosti neproměnily. Dobrý poločas celého týmu i svůj okořenil Lukáš Černý brankou po narážečce s Balatkou proměněním nájezdu na Sobotíka v poločasové vedení 1:0.

Druhý poločas chtěli hosté pokračovat ve svém výkonu z úvodu, ale domácí jim to zlepšenou hrou nedovolili. Hned v úvodu po nedorozumění obrany šel sám na Nežádala Kohout, ale Tomáš nás jako vždy skvěle podržel. Dalším problémem bylo zranění kotníku Jakuba Černého a jeho nucené střídání Sitarčíkem. Plavy musely přeskupit řady, kdy se Lédl zasunul do obrany a Sitarčík operoval ve středu zálohy. Tyto změny chvilku vstřebávalo celé mužstvo a Lučany nás začali dost zřetelně přehrávat a jen zbrklostí v koncovce a zkušeným Nežádalem v naší brance nevyrovnali. Okolo 65. minuty se hra trochu zklidnila a Plavy poctivou obranou kontrolovaly pološance a tlak Lučan. Zdálo se, že dnes domácí branku nevstřelí ani z nějvětších šancí a Plavy chtěly tři body a byly k nim opravdu blízko. Jenže přišla 90.minuta. Domácí kapitán Bukvic napřáhl z 25metrů a trefil šibenici jako z televizní ankety a bylo srovnáno. Krátce potom rozhodčí Šmíd ukončil zápas.

Hodnocení je trochu rozporuplné, protože před zápasem bychom to takto asi braly, ale když dostanete gól v 90. minutě vždy to zamrzí. Objektivně to byl zápas dvou rozdílných poločasů a bod za každý svůj dobrý si zaslouží oba týmy. Dnes chválíme celé naše mužstvo za bojovnost a přístup, ale i za snahu o fotbalovost. Střelec branky Lukáš Černý byl odměněn gólem za opět nadstandartní výkon.

Další program:
A) So 21.4. 17:00 doma Železný Brod B
B) Ne 22.4. 17:00 na Smržovce B

 

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.