Plavské „Áčko“ si nechalo ujet vlak a pak ho už nestihlo ( Plavy- Horní Branná 2:3, poločas 0:2)

29.10.2015 21:56
V dalším utkání B. třídy východ jsem hostili v sobotu 24.10.2015 Horní Brannou. Jako již tradičně doznala naše sestava několik změn, včetně změn postů:
 
Škaloud – M. Lejsek, Korotvička, J. Černý, L. Lejsek – Trmal (41. Jelínek), Jón, Šimerda, Toman – Tomíček, Čermák
 
Zápas začal ve svižném tempu a hosté hned od začátku ukázali, proč jsou v tabulce poměrně vysoko. Zejména přechod do rychlých protiútoků nám dělal starosti, z čehož vyústilo několik rohových kopů za sebou. Po jednom z nich už klasicky selhalo naše zónové bránění a i s přispěním Škalouda jsme dostali gól hlavou na zadní tyči. Neuplynulo ani 5 minut a po rychlém protiútoku po pravé straně jsme inkasovali podruhé. Tento prostor jsme často vyklízeli a poskytovali soupeři doslova dálnici. Naše útočná aktivita byla velmi sporadická, ale 3 šance jsme si vytvořili, bohužel Toman trefil břevno, Tomíček z penalty mířil doprostřed brány a pohlednou střelu M. Lejska vyškrábl bravurně gólman. Naše hra však postrádala větší nasazení a přesnost.
 
Druhý poločas posílil obranu Jelínek (pracovní povinnosti) a hra se postupně začala vyrovnávat. Bohužel opět jsme inkasovali z rychlého protiútoku, kdy jsme hostím dali příliš mnoho prostoru. Do hry nás vrátila 69. minuta, kdy byl v pokutovém území faulovaný Toman a sám byl úspěšným aktérem penalty. Zároveň po druhé žluté kartě musel opustit hostující Kocourek hřiště. Od té doby byl Toman nejen fyzickým, ale i slovním zájmem hostujícího Pešiny, bohužel pan rozhodčí dělal, že neslyší a nevidí. Po dalším nevybíravém zákroku u autové čáry na Tomana došlo ke slovní výměně mezi těmito hráči a pan hlavní rozhodčí k překvapení všech vyloučil Tomana a Pešina hrál vesele dál. Další kiks hlavního rozhodčího přišel o pár minut později. Po vhození dlouhého autu do vápna doletěl míč s pomocí teče hostujícího Pešiny až na hlavu Tomíčka, který skóroval. Bohužel pomezní signalizoval ofsajd a pan hlavní rozhodčí respektoval jeho rozhodnutí, ačkoliv byl u této akce velmi blízko. Sám pomezní se přiznal, že neviděl, kdo míč prodloužil, ale musel signalizovat ofsajdové postavení. V 80. min. ještě jiskřičku naděje vykřesal pohlednou střelou z dálky Jón. Šanci na vyrovnání pak v poslední minutě zahodil Korotvička, když se sám řítil na brankáře hostí.    
 
Smržovka „B“ - Plavy „B“  4:5, poločas 1:2 
 
 
Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.