Plavské „béčko“ doma klopýtlo s Josefovým Dolem 1:2 ( poločas 1:1)

18.05.2017 20:45

V neděli 14. 5. 2017. Plavy „B“ hostily na podmáčeném terénu po dvouhodinovém vydatném dešti Josefův Důl. Nad výkonem domácího mužstva visel velký otazník, neboť se většina hráčů v sobotu zúčastnila narozeninových oslav svých spoluhráčů.

Sestava: Šikola – Fojtík (46. Lubas), Tomíček, Meisl, Šimčík (46. Svačina) – M. Černý, Kouřil, Šimerda, Harik (46. Trmal) – Jandura, Červinka.

Úvod zápasu byl vyrovnaný a poněkud ospalý bez většího pohybu. Vedení se ujali hosté ve 22. minutě, kdy po zbytečné ztrátě míče vyslali hosté do samostatného úniku Poláčka a ten se nemýlil.

Domácí se nemohli dostat do tempa a většina jejich akcí končila zkaženou přihrávkou hned na začátku akce.

Do druhého poločasu provedli domácí 3 změny v sestavě s úkolem hru více rozběhat, což se povedlo jen z části. Přesto si domácí vytvořili několik šancí, ale proti byl výborně chytající brankář hostí a mnohokrát ho zachránila kovová konstrukce brány. Jen oslavenec Červinka takto zazvonil nejméně třikrát. Vyrovnání se domácím podařilo v 63 minutě, kdy se k odraženému míči dostal Svačina. Plavy se snažily strhnout vítězství na svou stranu, ale to se jim nepovedlo. Naopak se v 89. minutě po vhozeném autu krásně trefil Procházka a hosté si odvezli všechny 3 body.

Rozhodčí: Fridrich – Vasko, Lebeda

Žluté karty: 3:1

Ve středu 17.05. má Plavy „B“ šanci na reparát, kdy od 18 h v dohrávce přivítají doma Smržovku „B“. 

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.