Plavy A - Harrachov 4:3 (3:1)

25.10.2017 06:19

Rozhodčí: Maruška, Bukvička, Dytrt

ŽK: 2:2  ČK 0:0

Branky Plavy: Lupa 2x), Rimský, Černý

Sobota  21.10.2017 15:30h ( v Plavech )

Nežádal

Večerník (Lejsek M.)  Plný Votoček  Jón

Rimský Lédl (Čermák) Lejsek L. Svačina

Černý L.(Jandura) Lupa

Zápas začal dvěma šancemi Harrachova a druhá dokonce skončila na tyči Nežádala. To bylo pro Plavy velkým štěstím, že brzo neprohrávaly! Naopak po pěkné kombinaci Černého s Lupou druhý jmenovaný s přehledem proměnil nájezd na Heferta a po kličce uklízel do prázdné branky. Hra nebyla moc urovnaná a obě mužstva neměla v další části poločasu moc šancí k ohrožení branky. Ve 26. minutě chybovala pravá strana obrany Plavů a Barbořák servíroval Bergmannovi, který bez zaváhání trefil poloprázdnou branku domácích. Vyrovnání povzbudilo Harrachov, ale naštěstí odpověď Rimského přišla už za 6.minut, kdy si navedl míč z levé strany a lahůdkově trefil levou šibenici. Opaření hosté za tři minuty po chybě jejich obrany inkasují třetí branku po dorážce Lupy. Do konce poločasu už další změna stavu nenastala a stav 3:1 dával domácím klid do druhé půle.

Opak byl, ale pravdou a hrůzostrašný nástup do druhé části hry zažili domácí. Po sporně otočeném autu neváhali hosté s rozehrávkou a rázem šli 3 na 1, dvěma přihrávkami nastartovali Tuhelu a ten proměnil nájezd přízemní střelou k tyči. Další nedůraz tentokrát na levé straně obrany nastal v 54. minutě, kdy výborný Tuhela obešel dva hráče Plavů a přihrávkou před branku vyzval Davida k zakončení. Tomu sice těžká přihrávka skočila, ale se štěstím uklidil na 3:3. V tu dobu to bylo od domácích na ručník. Naštěstí se hra postupně uklidnila a začali se zapojovat také domácí. Harrachov se tlačil do útoku, ale trochu zapomínal bránit a Plavy chodily do brejků, ze kterých měly 3-4 obrovské šance, kdy šly sami na branku, ale klasicky neproměňovaly. V 65.minutě dobře hrající Černý napřáhl z 20metrů a jeho zblokovaná střela do protipohybu Heferta znamenala šťastné vedení Plavů. Do konce zápasu mírný tlak Harrachova, který se tlačil za vyrovnáním a další neproměněné brejky domácích. Hosté měli pár standardech a dva přímé kopy z nebezpečné vzdálenosti, ale první Veselý vysoko překopl a druhý Tuhela bombou opřel o břevno, ale Nežádal by ji zřejmě kontroloval…

Těžký zápas, který potřebovaly Plavy konečně vyhrát a nakonec se štěstím vybojovaly. Důležité hlavně pro psychiku a povzbuzení hráčů do zbylých třech zápasů podzimu.        

Další program : sobota 28.10. 14:30 Roztoky – Plavy A

                          neděle 29.10. 14:00 Smržovka B – Plavy B

                          tréninky út a čt 18:00

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.