Plavy „A“ i v další utkání neporazitelní (2 : 2)

06.09.2015 22:17
 
 
K dalšímu utkání jsme nastoupili na domácí půdě proti Smržovce, která už nutně toužila získat první vítězství v sezóně.
 
Nastoupili jsme v následující sestavě:
 
Škaloud – M. Lejsek, Jelínek, J. Černý, Votoček – Rimský, L. Lejsek, Šimerda, Jón – Toman, Tomíček.
 
Hosté začali zápas hezky od podlahy s mnohými zákroky na hranici regulérnosti a rozhodčí to neměl při posuzování opravdu lehké. Vzájemné úvodní oťukávání jsme utnuli v 6. minutě, kdy po hezké kombinační akci nahrál Šimerda do lajny na Tomíčka, ten se uvolnil a našel před bránou Tomana, který s pomocí domácího obránce dostal míč do branky. 
 
Hosté ještě více přitlačili na pilu a stále více se tlačili před naší bránu. Výsledkem jejich tvrdé hry, zejména Brože, bylo zranění L. Lejska, které nás trochu vyvedlo z rytmu. V rozmezí 37. a 40. min. jsme dvakrát inkasovali. Poprvé z rohu, kdy brankář neudržel míč ve skrumáži v rukavicích a Brož dostal míč z blízka do naší brány. Ještě jsme se ani neoklepali a po prohraném souboji Šimerdy ve středu hřiště a po rychlém protiútoku po centru z pravé strany se nemýlil Klaus.
 
Po přestávce musel odstoupit pro zranění L.Lejsek a ani kotník J.Černého nevypadal dobře. Do útoku nastoupil Čermák, Votoček přešel do zálohy a do obrany se přesunul Tomíček. Klíčovým momentem pro další vývoj zápasu se stala 57. min.. Po faulu Tomíčka ho Brož  počastoval zde nepublikovatelnými slovy a po druhé žluté ho rozhodčí poslal pod sprchy. Soupeř se kromě tvrdé hry totiž na hřišti prezentoval i komentováním každého rozhodnutí rozhodčího a tomu už došla trpělivost. Kromě Brože neměli daleko pod sprchy i Šich a Beránek.
 
Díky početní převaze jsme si vytvořili výraznou převahu a soupeře přitlačili před jeho bránu. Bohužel příliš šancí jsme si díky výrazné výškové převaze soupeře nevytvořili. Ale nakonec jsme se dočkali a Čermák po individuální akci se levačkou v 74. min. nemýlil. Další slibné akce jsme již nedokázali dotáhnout dokonce a zápas skončil remízou. V samém závěru byl ještě vyloučen po druhé žluté kartě M.Lejsek.
 
 
  
  
 
Plavské béčko zahájilo sezónu vítezstvím 3 : 0 nad Janovem
 
V nedělním utkání za stálého deště porazilo naš béčko, brankami Gallyase, Svačiny a Trmala, Janov 3:0, po poločase 1:0.  
Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.