Plavy „A“ uhrály doma povinné body proti Železnému Brodu „B“ ( 7:2, poločas 2:1)

19.10.2015 13:38

Po třech porážkách po sobě už jsme potřebovali bodovat jako sůl. S napětím jsme čekali, s jakým mužstvem Brod přijede, neboť jejich áčko hrálo až v neděli. Hosté však byli hráči z áčka posíleni jen minimálně (pouze hráči z lavičky).

Naše sestava: Škaloud – M. Lejsek, Tomíček, Jelínek, J. Černý – Trmal (79. Pekař), L. Lejsek, Šimerda, Jón – Toman, Čermák (82. D. Balatka)

Úvod zápasu patřil hostům a z jedné z povedených akcí jsme inkasovali již ve 12. minutě, kde se trefil K. Šefr. Naštěstí jsme na vyrovnání čekali pouze do 14 minuty, kdy po nahrávce Tomana obranu hostů rozebral Čermák. Hra se postupně vyrovnávala a byli jsme před bránou hostí stále nebezpečnější. Klíčovým momentem zápasu se stala cca. 24. minuta zápasu, kdy se na naší branku řítil osamocený hostující útočník, kterého ještě před pokutovým územím nepatrně vychýlil z ideálního pohybu Škaloud a těsně před brankovou čárou ukopnul míč z nohy útočníkovi J. Černý. Ve 28. minutě po rohovém kopu se hlavou trefil Jelínek a napravil si tak chuť po neuznaném gólu také z rohu po údajném faulu v úvodu utkání. Do šaten jsme odcházeli s nejtěsnějším výsledkem 2:1 pro nás.

Druhý poločas začali hosté opět aktivněji než my, ale produktivita byla na naší straně. V 54. minutě zamotal obranu hostí Toman a vedli jsme 3:1. Hosté se snažili stále hrát fotbal, ale vyráběli příliš mnoho chyb a zapomínali na zadní vrátka. Toho často využívali s chutí hrající oba naši útočníci, když oba do konce zápasu završili hattrick. Hosté se zmohli v druhém poločase pouze na vstřelení jednoho gólu.

Vysoké vítězství bylo podložené oproti předešlým zápasům podstatně větší bojovností a chutí do hry celého mužstva. Speciální pochvalu si zaslouží oba útočníci, kteří tentokrát měli výbornou mušku.

Příští zápas hrajeme opět na domácím hřišti v sobotu 24. 10. 2015. již od 14,30 hodin (o víkendu přechod na zimní čas) proti Horní Branné.

Plavy „B“ prohrály doma s Hodkovicemi „B“  2:5, poločas ( 0:2)

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.