Roztoky u Jilemnice - Plavy A 1:2 (1:1)

31.10.2017 09:13

Rozhodčí: Marek, Blaschke, Špáta

ŽK: 2:2  ČK 0:0

Branky Plavy: Rimský, Lupa

Sobota  28.10.2017 14:30h ( Roztoky u Jilemnice )

Nežádal

Černý J.  Votoček Jelínek (81.Meisl) Jón

Rimský Plný Lejsek (81.Prousek) Toman

Černý L.(73.Balatka) Lupa

Za chladného, deštivého počasí odjížděly Plavy k dalšímu zápasu podzimní části do Roztok u Jilemnice. Klimatickým podmínkám odpovídalo také hřiště, které bylo na hranici regulérnosti velice podmáčené a postupem času se jeho stav ještě zhoršoval.

Plavy začaly zápas velice dobře a dobrou kombinační hrou přehrávaly domácí a vytvářely si také náznaky šancí a standartní situace po faulech domácích. Prvních 10.minut se hrálo prakticky na polovině Roztok. Pak začali hrozit také domácí a nebezpečný byl zejména Tuláček s Nýdrlem, kteří prověřovali obranu hostů. Po jedné z akcí se obtočil robustní Tuláček kolem obránce a pod vyběhnutým Nežádalem skóroval. To srazilo Plavy trochu do kolen a Roztoky měli v této části ještě další šance na vstřelení branky, ale výborný Nežádal v naší brance vše pochytal. Závěr poločasu patřil opět hostům a ti byli odměněni za svou snahu brankou Rimského, která připomínala spíš domácí silnou disciplínu a to je dlouhý aut, prodloužení na zadní tyč a tam skórující hráč do poloprázdné branky. Plavy byly na koni a do poločasu mohli skóre otočit, ale pozorný byl také domácí Maďarčík v brance. Poločas tedy 1:1.

Ve druhém se chtěly Plavy vyvarovat laxního nástupu viz. minulý týden Harrachov a dokázaly to excelentně. Po dlouhé přihrávce Tomana za obranu proměnil své sólo na už velmi těžkém terénu Lupa a nedal domácímu brankaři šanci bombou k tyči. Další průběh hry byl spíš boj v bahně než fotbal, ale to vyhovovalo hostům, kteří zkušeně bránili. Hra se kouskovala a moc fotbalu k vidění nebylo. Domácí museli dopředu a tak vznikala okénka k brejkům pro Plavy. Bohužel jsme je opět nevyužili ke vstřelení pojistky. Domácí měli ojedinělé pološance, ale většinou střelu blokovala obrana nebo mířila hodně mimo nebo ji pohlídal zkušený Nežádal. To samé se dá říct i o rozích nebo dlouhých autech, které jsou jindy velkou zbraní domácích. Komplikace přišla v 81. minutě, kdy museli nuceně odstoupit pro zdravotní problémy Jelínek a Lejsek. To byl velký zásah do hry hostů, ale naštěstí bojovným výkonem vyrovnání nepřipustili a mají cenné tři body.

Oceňujeme dnes bojovný výkon celého mužstva. Výborní oba střelci a Černý na hrotu spoustu odvedené práce. Velice jistým výkonem nás opět podpořil Nežádal v brance, ale na to si už pomalu začínáme zvykat!

 

Další program dle počasí ??? : sobota 4.11. 14:00 Plavy A – Horní Branná

                                                  sobota 11.11. 14:00 Plavy A – Albrechtice

                                                  dohrávka B na Smržovce ???

                                                  tréninky út a čt 18:00

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.