TJ Jiskra Harrachov : TJ Sokol Plavy "A" 2:2 (1:0)

23.08.2021 08:19

22. 8. 2021 17:00
I.B třída východ
UMT Harrachov , 72 diváků | Rozhodčí: Chládek David, Brož Antonín, Ježek Jakub

Tělovýchovná jednota Jiskra Harrachov
2:2(1:0)
Tělovýchovná jednota Sokol Plavy

STŘELCI: 17. Kyncl Tomáš, 85. Bergmann Roman - 73. Svačina Ondřej, 78. Rimský Jiří (pen.)
1 B Nežádal Tomáš
2 N Jelínek Jan  65
3 N Černý Jakub
4 N Votoček Ondřej
5 N Titlbach Lukáš [K]
6 N Pátra Jakub
7 N Balatka David 65
8 N Plný David
9 N Prousek Vladimír
10 N Toman Ladislav 44
11 N Gregor Karel 68
NÁHRADNÍCI
12 N Rimský Jiří 68
13 N Pekelský Ondřej   65
14 N Nosek Jindřich     65
15    N  Svačina Ondřej    44

Další venkovní zápas. Nepříjemný termín neděle 17h. Navíc malá UMT a těžký soupeř Harrachov.

Během prvního poločasu jsme lepší, ale těžko hledáme cestu k zakončení. Náznaky máme přes dobře hrajícího Gregora, který se doplňuje s Prouskem na hrotu a vytváří střelecké možnosti pro sebe i ostatní z druhé vlny. Domácí nás ale trestají po dlouhém pasu za obranu, který neubráníme a Nežádal inkasuje po lobu do odkryté branky. Obraz hry se i nadále moc nemění. Máme také spoustu standartních situací, které dnes nezahráváme úplně dobře a nejsme z nich příliš nebezpeční. Před poločasem odstupuje se svalovým zraněním Toman a nahrazuje ho Svačina.
Druhý poločas nás nutí s výsledkem něco udělat, ale prvních 15. minut to nepřináší vůbec nic a Harrachov v klidu brání a celkem bez velké námahy kontroluje zápas. Obrat vývoje nastává po prostřídání okolo 65. minuty. Z nenápadné akce po několika odrazech hrají domácí rukou ve vápně = penalta. Odpovědnost k vyrovnání na sebe bere kapitán Titlbach, ale penaltu mu brankář vyráží a 1000% dorážku sám exekutor vysoko přestřeluje. Tato situace nahrávala domácím, ale opak byl pravdou když zanedlouho po pasu Pátry a zakončení Prouska neomylně doráží Svačina. Za dalších pět minut výborně zabojuje Nosek a vynutí si další jasnou penaltu. Kapitán se tentokrát nehlásí a přenechává Rimskému. Ten vymete pravou šibenici a velmi sebevědomě obrací na 2:1. Zápas jsme měli dobránit k vítězství, ale ze závěrečného tlaku domácích inkasujeme v 85. min. po sporné situaci, kdy minimálně 2hráči domácích byli za hranou offsidu.
Výsledek asi spravedlivý. Nám chyběla nejvíc neproměněná penalta.
Domácím zase třeba břevno v závěru. Navazujeme na výborný bojovný výkon z Držkova a neprohráváme ani z dalším těžkým soupeřem na jeho hřišti. Ukazuje se velká síla lavičky, kdy dnes náhradníci prakticky rozhodli zápas a předsezonní rozšíření a zkvalitnění kádru nese své ovoce velmi záhy po zahájení soutěží A i B mužstva!!!

ÚT + ČT 18:00 trénink Plavy
SO 17:00 A ) doma Smržovka
NE 16:00 B ) doma Železný Brod B

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.