TJ Sokol Plavy "A" : FK Jiskra Mšeno-Jablonec 1:3(1:1)

06.06.2023 16:56

3. 6. 2023 17:00
I.B třída východ
Tráva Plavy , 150 diváků
Rozhodčí: Chládek David - Paulus Petr, Švec Martin. Delegát: Horáček Josef.

Tělovýchovná jednota Sokol Plavy
1:3(1:1)
FK Jiskra Mšeno-Jablonec n.N., z.s.

STŘELCI: 43. Rimský Jiří (pen.) - 27. Obršlík Jakub, 71. Obršlík Jakub, 88. Nykrín Michael
1 B Žanta Pavel
16 N Prousek Radim
3 N Černý Jakub [K]
4 N Zajíček Štěpán
5 N Pátra Jakub
6 N Rimský Jiří           86
7 N Pekelský Ondřej
8 N Lupa David
9 N Prousek Vladimír
10 N Toman Ladislav 75
11 N Brezar Ondřej
NÁHRADNÍCI
12 N Plný David
13 N Černý Michal
14 N Lála Marek         75
15 N Jandura Oldřich 86

   Poslední domácí zápas sezóny s prvním Mšenem.
   Velice dobrý, běžecky i fotbalově výborný soupeř. Nám chybělo opět pár hráčů, ale odehráli jsme v rámci možností v celku dobré vyrovnané utkání s postupujícím. Mšeno dobré na míči, výborný začátek. My vycházíme z hlubší obrany a pokoušíme se o brejkové situace do otevřenější obrany. Soupeř rychlý na stranám a útoku, kdy zejména Obršlík s Nykrínem v podstatě rozhodují zápas. Prohráváme  1:0 po chybě na pravé straně. Pavelka předává Obršlíkovi a ten z vápna zakončuje k pravé tyči. Hra se lehce srovnává a začínáme se dostávat k zakončení také my. Dvě velké šance Pekelskému chytá Brániš a zejména samostatný nájezd volal po gólu. Ten dáváme až těsně před poločasem z penalty Rimským po faulu na aktivního Lupu.
  První polovinu druhého poločasu jsme překvapivě lepším mužstvem a hosté jsou lehce zaskočeni. Máme několik šancí, ale brankář Mšeno drží nebo Toman trefuje tyč. Zlom přichází po 70. minutě, kdy dostáváme branku poměrně lacino po chybách a dorážce Obršlíka. Nadechujeme se ještě k náznaku závěrečného tlaku, ale hosté opět využijí vynikajícím způsobem brejk a Nykrím po pasu Obršlíka dává na konečných 1:3.
   Dnes to nebylo úplně beznadějné, ale nutno uznat sílu Mšena a popřát mu k postupu. Už podle výše uvedeného je zřejmé kdo a co rozhodlo zápas? Velká kvalita obou útočníků Mšena bez kterých by byl dnešní soupeř poloviční.

   Poslední kolo tento týden v sobotu na Smržovce od 13:00.

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.