TJ Sokol Plavy "A" : SK Jívan Bělá 3:4 (1:2)

17.05.2019 09:46

11. 5. 2019 17:00
I.B třída východ
Tráva Plavy , 90 diváků | Rozhodčí: Maruška Radek, Rulec Lukáš, Pakula Patrik

Tělovýchovná jednota Sokol Plavy
3:4 (1:2)
SK Jívan Bělá

Střelci: 12. Prousek Vladimír, 86. Gallyas René, 90. Plný David - 17. Votoček Jakub, 19. Jaroš Jan, 49. Pavlata Ladislav, 57. Mach Ondřej

1Nežádal Tomáš
2Jelínek Jan
3Černý Jakub
4Svačina Ondřej
5Titlbach Lukáš
6Lédl Martin
7Lejsek Lukáš [K]
8Plný David
9Prousek Vladimír (30.Forman)
10Sitarčík Richard (65.Trmal)
11Rimský Jiří (70.Gallyas)

Náhradníci 
12Gallyas René
13Forman Matyáš 
14Trmal Matěj
15Červinka Jaroslav

Zápas bychom mohli rozdělit na tři hodnocení:

1) Plavy 
Dnes to nebylo úplně ono. Na vině je rozrůstající se marodka a další absence, které nám sestavu neustále mění a stále pouze improvizujeme. Z toho pramení i to, že dostaneme 1 a 3 branku po neuvěřitelných chybách v obraně, kdy přestaneme hrát úplně nebo dlouho letící míč neodhadnou hned dva hráči za sebou a ten získává protihráč ve vyložené šanci. Další smolná branka po rohu a odrazu od hráče, který ani snad svou branku neviděl. A to je na zápas s prvním opravdu moc chyb najednou. Trochu pozitiva je snad jen to, že dohráváme ztracený zápas do konce a málem ho při troše štěstí zremizujeme.
Příště musíme zlepšit všechny činnosti hry a pokusit se bodovat v Rychnově, kde nás čeká těžký zápas tentokrát z druhým celkem tabulky.

2) Bělá
První mužstvo soutěže, které ale u nás hrálo trochu pod své možnosti. Trochu emotivnější projevy a mluvení ke všemu okolo některých hráčů a z toho plynoucí zákroky, které minimálně dva měli být za ČK. Dále si neumíme vysvětlit návštěvu vedoucího Bělé v kabině rozhodčích těsně před zápasem, kde strávil 5minut a v zápise hostů se nic nezměnilo??? No lecos se fotbalovým krajem povídá, ale hlavně o domácích zápasech Bělé, ale teď venku? No, nechme to radši být....a přejme postup do vyšší soutěže.

3) Rozhodčí
To je kapitola sama pro sebe. Od cca dvacaté minuty, kdy vedeme otáčí co se dá a na hřišti se začíná díky tomu hodně mluvit a přiostřovat. Dejme tomu, že spoustu si toho obhájí, ale dvě věci z poločasu druhého jsou opravdu nesmyslné. Při hromadné potyčce mu signalizuje pomezní, který vše vidí z 10 metrů, že má vyloučit hráče hostů minimálně jednoho, ale pan hlavní toto nerespektuje a ignoruje. Vrcholem všeho je 92. minuta, poslední standartka a jasné přistrčení hlavičkujícího hráče domácích. Tentokrát druhý asistent signalizuje penaltu, kterou hlavní opět nerespektuje a nepíská a ukončuje hru. To je výsměch oběma kolegům na lajnách a všem okolo také. To si Ti mladí pomezní rozhodčí musí připadat opravdu zbytečně. Tak snad to neokoukají a budou lepší než jejich dnešní hlavní kolega, kterému se takto vedený zápas snad ani nemůže vyplatit?

 

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.