TJ Sokol Plavy "A" : TJ Lučany nad Nisou 0:1 (0:1)

09.09.2020 13:39
5. 9. 2020 17:00
I.B třída východ
Tráva Plavy , 100 diváků | Rozhodčí: Bukvička Dušan, Rympler Roman, Zadina Milan
 
Tělovýchovná jednota Sokol Plavy
0:1 (0:1)
Tělovýchovná jednota Lučany nad Nisou
 
STŘELCI: 40. Röschl Michal
1 B Nežádal Tomáš 
2 N Jelínek Jan 72
3 N Zajíček Štěpán [K] 
4 N Svačina Ondřej 80
5 N Rimský Jiří 60
6 N Plný David 
7 N Lédl Martin 
8 N Zonyga Štěpán 
9 N Prousek Vladimír 
10 N Balatka David 
11 N Brezar Ondřej 
 
NÁHRADNÍCI
12 N Lejsek Lukáš 80
13 N Morávek Lukáš 
14 N Jón Jiří 
15 N Pekař Pavel 60
16 N Lubas Petr 72
17 N Průcha Daniel 
 
Po minulém týdnu a blamáži ve druhém poločase na Smržovce jsme doufali v nápravu, ale jak výsledek, tak hlavně výkon byl dalším obrovským zklamáním.
Opět velká rotace hráčů v sestavě z různých důvodů ( 4 změny ). Přesto sestava byla dobrá a měla jasně vyhrát. Před zápasem průtrž mračen a hřiště se mění v kluziště a na kvalitě hry obou mužstev se tento faktor celý zápas notně podepisuje. Špatný pohyb i kontrola míče, ale pro obě mužstva to bylo stejné...
Prvních 30 minut je z naší strany nejlepší pasáží zápasu, kdy se tlačíme do zakončení, ale neproměníme nic. Velké šance spaluje Balatka, Rimský, Brezar a další.... Zahazujeme jednu šanci za druhou, ale skóre se nemění. Hra se na těžkém terénu mění v nakopávanou a boj o odražené míče. Lučany koncem poločasu hrozí z brejkových situací. Jeden takový náznak končí v naší síti. Chyba několika našich hráčů. Röschl lehce přejde obránce u lajny, navede si míč přes další dva naše hráče a z rohu vápna vystřelí "ne zrovna nechytatelnou" střelu na zadní tyč = branka. 
Druhý poločas už takový tlak nemáme. Pološance se střídají na obou stranách. Fotbal moc koukatelný není. My se ve snaze o vyrovnání tlačíme dopředu, ale dlouhé balony soupeř lehce odvrací a hrozí z rychlých protiútoků. Někteří naši hráči chtějí hrát fotbal za každou cenu, ale není na to dnes úplně terén, ale ani kvalita hráčů samotných. Nabízíme tím míč soupeři po jednoduchých chybách a těžko ho dostáváme zpátky pod kontrolu. 
Dneska padáme fotbalově na dno. Takový domácí zápas se musí vyhrát, ale jak je vidět i tak málo v současném rozpoložení na nás stačí.
Každý ať si přebere sám co pro to dneska udělal, ale dnes to hraničilo s ostudou!!!! Místo abychom měli 9 bodů, máme 3 a to nás těžší zápasy teprve čekají.  
 
ÚT trénink 18:00 Plavy
ČT trénink 18:00 Plavy
SO B) 17:00 na Smržovce
NE A) 16:00 v Bozkově
Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.