TJ Sokol Plavy : TJ Albrechtice v Jh/Jiřetín 4:1 (3:1)

11.09.2019 08:18

7. 9. 2019 17:00

I.B třída východ

Tráva Plavy , 160 diváků | Rozhodčí: Dvořák Jan, Lopuszynski Michal, Sukhan Vasyl

Tělovýchovná jednota Sokol Plavy
4:1 (3:1)
TJ Albrechtice v Jiz.horách/Jiřetín

Střelci: 2. Rimský Jiří, 20. Plný David, 37. Plný David, 90. Lupa David - 4. Purm Marek

1 Nežádal Tomáš
2 Titlbach Lukáš
3 Černý Jakub
4 Votoček Ondřej
5 Lédl Martin
6 Svačina Ondřej 63
7 Lejsek Lukáš [K] 81
8 Plný David
9 Rimský Jiří 82
10 Toman Ladislav 90
11 Pekař Pavel

Náhradníci
12 Sitarčík Richard 81
13 Lupa David 63
14 Balatka David 82
15 Lubas Petr 90
20 Průcha Daniel

Soupeř z Albrechtic přijel z pozice lídra soutěže a plný sebevědomí z dobrého startu v soutěži.
Zápas začal od prvních minut velice svižně a hned ve druhé minutě využil nedorozumění hostující obrany s brankářem
Rimský na 1:0. Radost domácích, ale netrvala dlouho a po drobném zaváhání levé strany domácí obrany ve čtvrté minutě Purm lobuje Tomáše na 1:1. Pro lidi u plotu dobrý, ale oba trenéři si mohli vykřičet hlasivky. Poté se hra trochu zklidňuje a Albrechtice jsou fotbalovější a nebezpečnější a zejména útočníci Purm se Zemanem zlobí domácí defenzivu. Je s toho pár náznaků a standartek, ale Nežádal vše s přehledem likviduje. Plavy hrozí z brejků a standartních situací. Ve dvacáté minutě trestá po rohu hlavou Plný. Další branku dáváme po přímáku z poloviny hřiště, který si najde znovu Plný a zvyšuje už na 3:1. Druhý poločas v podobném duchu jako první. Optický tlak hostí, ale s minimem zakončení a když už se do něj soupeř dostane neproměňuje ani ty největší tutovky. Vrcholem Albrechtického zmaru je neproměněná penalta Purma, která by cca 20min. do konce ještě hodně změnila situaci na hřišti. Po prostřídání jsme, ale nebezpeční z každého brejku, ale koncovka zatím nevychází. Vše prolomil až v 90. minutě Lupa, kdy si pohrál s polovinou obrany soupeře a svůj nájezd proměnil na konečných 4:1.

Dneska velká bojovnost, hráči hráli spolu a šli si za svým cílem. Dobře bráníme celé mužstvo a dostat od takové ofenzivní síly jako mají Albrechtice pouze 1branku je razítko na celý výkon všech domácích hráčů.
Měli jsme ze soupeře před zápasem mírný respekt. Svou hrou a kvalitou některých jedinců to potvrdil a byl možná na oko lepší, ale na to se fotbal nehraje a mi si této výhry můžeme velmi cenit.
Moc týmů Albrechtice letos asi porážet nebude, natož pak 4:1...

 

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.