TJ Sokol Plavy : TJ Jiskra Harrachov 2:0 (1:0)

17.10.2019 17:03

12. 10. 2019 15:30
I.B třída východ
Tráva Plavy , 68 diváků | Rozhodčí: Plíva Lukáš, Svoboda David, Mach Ondřej

Tělovýchovná jednota Sokol Plavy
2:0 (1:0)
Tělovýchovná jednota Jiskra Harrachov

Střelci: 23. Prousek Vladimír, 86. Toman Ladislav

1 Průcha Daniel
2 Zajíček Štěpán
3 Černý Jakub
4 Votoček Ondřej
5 Titlbach Lukáš
6 Lédl Martin 87
7 Lejsek Lukáš [K] 43
8 Plný David
9 Prousek Vladimír 85
10 Toman Ladislav
11 Rimský Jiří

Náhradníci
12 Jelínek Jan 43
13 Lubas Petr 85
14 Jandura Oldřich 87

Další domácí zápas. Tentokrát s Harrachovem, který je letos výborný doma, ale venku toho moc zatím neuhrál. Plavy byly tedy favoritem zápasu, ale jak se mohly nedávno přesvědčit, kdy 2x) doma remizovaly, nic moc to v reálu neznamená.
Zápas byl celkem vyrovnaný a i díky nerovnému podzimnímu terénu moc fotbalovosti nepobral. Domácí hráli dobře z obrany a hostující celek překonávali většinou po krátké kombinaci s nákopem za obranu, kde byli nebezpeční Toman s Rimským a aktivní Prousek na hraně obranné linie Harrachova. To potvrdila první branka, kdy hosté marně vystavovali Prouska do offsidu a ten šel sám na branku ve dvojici s Lejskem a i když lehce krkolomně, ale přece jen super šanci proměnil na 1:0.
Zbytek poločasu a v podstatě i zápasu se hosté tlačili více a více k vyrovnání a tím otvírali hodně prostotu k brejkovým situacím pro domácí. Ti dobře bránili a v čele se spolehlivým Průchou v brance Harrachov do velkých šancí nepouštěli. Naopak mohli několikrát v průběhu druhého poločasu rozhodnout druhým gólem, ale šance trestuhodně zahazujeme nebo je pochytá výborný brankář soupeře. Vše rozhoduje dorážkou Toman po výborné střele Lubase a potvrzuje tím dnešní výhru v 86.minutě.
Jak už bylo řečeno dnes poněkud upracovaná výhra, ale tři body jsou doma a to se počítá. Nula pro Průchu a defenzivu také výborná.
Příště v sobotu do Semil, které se zvedají a už třikrát po sobě dokázali vyhrát, takže uvidíme....?

 

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.