TJ Sokol Plavy : TJ Sokol Držkov 4:2 (3:2)

22.05.2018 09:13

19. 5. 2018 17:00

I.B třída východ

Tráva Plavy , 70 diváků | Rozhodčí: Lopuszynski Michal, Hnětynka Jaroslav, Marek Ondřej, Krupa Jan

Střelci: 18. Gallyas René, 25. Rimský Jiří, 31. Balatka David, 62. Lédl Martin - 38. Kotyza Martin (pen.), 45. Kotyza Martin

Tělovýchovná jednota Sokol Plavy

1 B Nežádal Tomáš 
2 N Plný David 46 
3 N Korotvička Milan 
4 N Votoček Ondřej 
5 N Balatka David 
6 N Jón Jiří [K] 
7 N Lédl Martin 
8 N Šimerda Daniel 
9 N Gallyas René 87 
10 N Černý Lukáš 
11 N Rimský Jiří

Náhradníci 
12 N Matoušek Roman 87 
13 N Lubas Petr 46 
14 N Šimčík David 
15 N Jandura Oldřich

Domácí derby zápas s Držkovem. Plavy měly opět další hráče mimo a opakovaně skládaly sestavu velmi těžko. Držkovu se v této sezoně nedaří a zkušené mužstvo bojuje o záchranu v soutěži. Domácí začali velmi dobře a hostující mužstvo přehrávali a vytvářeli si šance. První branku vstřelil dobře hrající Gallyas po přihrávce mezi obránce od Rimského. Druhou potom v zápětí po rohu a sklepnutí dorážkou Rimský. Dobrou čtvrthodinku Plavů korunoval třetím gólem Balatka, když mu trochu ulétl centr z levé strany a k překvapení všech skončil v šibenici hostujícího brankáře. 3:0 a vypadalo to na debakl pro Držkov. Komplikace začala velmi spornou penaltou pro hosty, kterou viděl snad jen rozhodčí. Kotyza proměnil. Další ojedinělou akci Držkova zastavovala obrana Plavů pouze faulem na Holečka a výborný Kotyza zamířil z trestňáku přesně na 3:2. Poločas tedy skončily Plavy trochu v rozpacích.
Druhá půlka zápasu nebyla tak gólově výživná a odehrávala se bez větších šancí. Aktivní hostující Kotyza se trochu stáhl a nebyl tolik ve hře což domácím notně pomohlo. Opticky hrál Držkov, ale Plavy byly nebezpečné z brejkových situací. Domácí obrana vše kontrolovala a v čele s Nežádalem v brance hosty k ničemu vážnému nepouštěla. Naopak po samostatné akci Šimerdy a jeho krásném centru hlavou přesně zamířil Lédl na 4:2. Do konce zápasu mohlo domácí mužstvo ještě několikrát udeřit, ale víc něž tyčka Gallyase z toho nebyla a zápas bez další gólové úpravy skončil.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.