TJ Spartak Smržovka : TJ Sokol Plavy "A" 1:2(1:1)

13.06.2023 13:42

10. 6. 2023 13:00
I.B třída východ
Tráva Smržovka , 150 diváků
Rozhodčí: Chládek David - Ďörď Mário, Kutílek Martin. Delegát: Čurda Michal.

Tělovýchovná jednota Spartak Smržovka
1:2(1:1)
Tělovýchovná jednota Sokol Plavy

1 B Žanta Pavel
16 N Prousek Radim
3 N Svačina Ondřej
4 N Zajíček Štěpán [K]
5 N Pátra Jakub
6 N Rimský Jiří
7 N Pekelský Ondřej
8 N Zonyga Štěpán 55
9 N Prousek Vladimír 79
10 N Toman Ladislav
11 N Brezar Ondřej
NÁHRADNÍCI
12 N Lála Marek 55
13 N Černý Michal
14 N Plný David 79

  Poslední zápas letošního ročníku jsme sehráli na Smržovce. Domácí chtěli udržet druhé místo a po dobré jarní sezoně nastoupili velice sebevědomě a jako velmi namotivovaný soupeř.
První poločas lehká převaha domácích bez větších šancí. My dobře bráníme a máme nebezpečné kontry. První branku zápasu dává Rimský po nedorozumění domácí obrany ze samostatného nájezdu na Buriánka. Nevedeme příliš dlouho a za 8. minut srovnává pěknou střelou Skalický. Do přestávky máme ještě tyč po standartní situaci. Poločas remíza.
  Druhý poločas podobný prvnímu. Domácí ve snaze o vyrovnání lehce lepší. Šance mají ale spíše po standartkách. Máme i trochu štěstí a především výborně chytajícího Žantu v brance. Celý tým hraje dnes dobře, se zaujetím pro hru a bojovností. Rozhodující branku zápasu zařizuje nádhernou střelou ze 30 metrů do šibenice Brezar. Domácí spěchají pro zisk alespoň bodu, ale dnes jim to nevychází. Naopak dáváme další tyč po jednom z brejků Lálou.
  Nervózní koncovka zápasu, kterou ukočírují rozhodčí a my se můžeme radovat.
  Dnes dobrý výkon všech hráčů. Vyzdvihujeme Žantu v bráně, kterému se závěrečné utkání velmi povedlo! Soutěž končíme na solidním 5. místě, ale rezervy tam máme velké a mohlo to být rozhodně lepší.

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.