TJ Spartak Smržovka : TJ Sokol Plavy "A" 2:0 (0:0)

16.08.2023 12:50

13. 8. 2023 17:00, 2.kolo, I.B třída východ
Tělovýchovná jednota Spartak Smržovka, z.s.
Tělovýchovná jednota Sokol Plavy, spolek
2:0(0:0)
Frydrych Miroslav77.
Vodička Dušan85.


Číslo utkání: 2023510A3A0203, Rozhodčí: Daniel Matěj, - Smoleňák Jakub, Hruška Martin, Hřiště: Tráva Smržovka, Diváků: 202
1 B Žanta Pavel
2 N Zajíček Štěpán
3 N Černý Jakub [K]
4 N Svačina Ondřej
5 N Zonyga Štěpán 79
6 N Pekelský Ondřej 72
7 N Mihálik Matěj
8 N Pátra Jakub
9 N Prousek Vladimír
10 N Brezar Ondřej
11 N Prousek Radim 46
# P NÁHRADNÍCIŽKČK
12 N Černý Michal 79
13 N Phung Minh Quan 72
14 B Balatka Jakub 46
15 N Jandura Oldřich
 

  První MU sezóny na Smržovce jsme zbytečně ztratili po inkasovaných brankách v závěru zápasu.
Vyrovnaný první poločas a celý zápas. Domácí abnormální důraz na hraně regulérnosti...velké emoce v hledišti, na hřišti i na střídačce?!
Klasická Smržovka poslední doby.
  Domácí lehce lepší, ale dobře bráníme a máme spolehlivého Žantu v brance. Vyrážíme do nebezpečných kontrů a šance máme hlavně z levé strany Pátrou a Mihálikem, ale bez využití. Domácí nebezpeční po dlouhých autech s důrazem po odražených míčích.
Máme kopat 100% penaltu na Prouska, ale rozhodčí se zřejmě obává místní atmosféry.
  Druhý poločas podobný prvnímu. Je to boj o každý metr hřiště. Hodně faulů na obou stranách. Hodně ŽK také. Máme velkou šanci Pátrou, který nedává nájezd sám na brankáře. O chvilku později další, snad ještě jasnější penalta na Mihálika po zatažení ve vápně po kličce do samostatného zakončení, ale opět nepískáno??? Zlom v zápase nastává deset minut před koncem, kdy inkasujeme po rohu lacino nepokrytým Frydrychem po individuální chybě při bránění. Následně ještě vykřesává malou šanci chycenou penaltou výborný Žanta. Ale obratem dostáváme druhou branku po brejku do otevřené obrany. Tady opět chyba tentokrát pomezního rozhodčího po 1metrovém offsidu??? My ještě dvakrát dobrá křídelní akce a nedůraz před brankou, kdy domácí odkopávají z brankové čáry.
  Dnes odbojovaný těžký zápas s velmi zdatným soupeřem, který měl podobný průběh jako náš nedávný souboj, ale tentokrát to dopadlo opačně. Lehce nás mrzí výkon rozhodčích, který výsledek hodně ovlivnil....

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.