Železný Brod - TJ Sokol Plavy 4:3 ( 2:2 )

03.08.2023 17:49

1. PU letní přípravy
Železný Brod - TJ Sokol Plavy
4:3 ( 2:2 )
⚽⚽Mihálik⚽Lála
Žanta
Pekelský Zonyga Černý J. Svačina
Phung Mihálik Brezar Pátra Balatka D.
Lála
( II. pol Šourek, Černý M., Jandura, Trdla, Balatka Zd. )
Středa 18:00 v Železném Brodě. Velice dobrý, mladý, běhavý soupeř hrající o dvě soutěže výše. Domácí i my v kombinovaných sestavách   v letním termínu dovolených atd..
První poločas domácí lepší na míči a začali celkem zostra. Dobře bráníme a jsme nebezpeční z brejků. Postupně se hra vyrovnává a srovnáváme se s tempem zápasu. Šance na obou stranách hřiště.    Dvakrát prohráváme, ale vždy obratem vyrovnáme. Tečovaným trestným kopem Mihálika a po té pěknou akcí Balatky se zakončením Lály. Domácí ještě poměrně kuriózně zahodí dvě sporné penalty vždy do tyče!? Poločas 2:2.
Druhý poločas prostřídání 5 lidí a hra poněkud uvadá, ale stejně tak na domácí straně. Nicméně obraz zápasu se moc nemění. Domácí mírně lepší, ale bez zakončení. Inkasujeme 2 branky a jako ostatně všechny po celkem zbytečných ztrátách a chybách v obranné nebo přechodové fázi. Naši branku dává Mihálik z penalty po faulu na Balatku. Nastřelujeme ještě břevno Brezarem a velkou šanci po rohu pálí Jandura.
Takže výsledek těsná rohra 4:3 s výborným soupeřem. Zápas splnil účel a byl dobrou přípravou na soutěž. Pochvala za výkon všem hráčům. Dobrý přístup, odmakaný zápas běžecky, ale i fotbalově to nebylo zlé!    
Zahájení letní přípravy 14.7. v domácích podmínkách A+B dohromady. Tři PU Železný Brod + Vysoké nJ + Držkov. První MU 13.8. na Smržovce!
Pohyby v kádru ( prozatím... ):
+ Mihálik Matěj ( Velké Hamry )
+ Vít Ondřej ( Velké Hamry )
+ Phung Minh Quan( Desná )
+ Fišer Petr ( Zásada )
--------------------------------------
- Toman Ladislav ( Lučany )
- Rimský Jiří ( Desná )

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.