Plavy A – Košťálov-Libštát B 2:2 (1:1)

26.09.2017 22:38

Rozhodčí: Šůma, Horáček, Ouředník  Delegát: Šťastný

ŽK: 1:4  ČK 0:0

Branky Plavy: Lejsek L., Toman

Sobota  23.9.2017 16:30h ( v Plavech )

Škaloud

Jelínek  Plný  Votoček  Jón

Jelínek  Lupa Lejsek  Balatka

Rimský ( 66. Večerník ) Toman

( Nežádal, Šimerda )

Utkání na těžkém terénu za stálého deště viděli diváci v sobotu odpoledne v Plavech. Domácí chtěli odčinit porážku z minulého týdne, ale nezačali zápas moc dobře. Kombinace žádná a dlouhé nakopávané míče na mokré trávě klouzaly často do zámezí. Hostům stačilo poměrně lehce a vysoko bránit a hrát na trojici dobře hrajících ofenzivních hráčů v čele se zkušeným Stehlíkem. V 16. minutě po nenápadné akci Košťálova a se po odrazu dostal míč ke Stehlíkovi a ten pěknou střelou z hranice vápna poslal hosty do vedení. Zbytek poločasu byl ve znamení snahy domácích o vyrovnání. Několik příležitostí domácí měli po křídelních akcích přes Tomana nebo Černého, ale gól nepřicházel. Těsně před poločasem se ale domácí dočkali a pěknou střelou z hranice šestnáctky vyrovnal Lukáš Lejsek. 

Druhý poločas kopíroval ten první a moc pěkného fotbalu nenabízel. Plavy byly o něco aktivnější, ale těžce vypracované šance zahazovaly. Hosté hrozili z brejků a hrou na hranici offsidu nepouštěli domácí do dalších šancí. V 56. minutě hosté vhazovali aut na pravé polovině hostů a Lukáš Klaban převzal míč a celkem bez velké námahy obešel 3hráče Plavů a technickou přízemní střelou z 20 metrů překonal Škalouda. Plavy místo aby vedly, tak najednou znovu prohrávaly a 10. minut byly jako opaření. Posledních dvacet minut byl ve znamení domácí převahy, ale vyrovnávací branka nepřicházela. Několik velkých šancí pochytal  výborný Zamastil, ostatní zblokovali obránci a jednou snad mohla být nařízena penalta, ale sudí byl proti. V 90. minutě si navedl míč z pravé strany na střed Toman a lahůdkovou střelou do pravé šibenice vyrovnal. Krátce po rozehrávce konec zápasu.

Škoda dnešního zápasu. Mohlo to být za tři body. Musíme být ale objektivní a vzhledem k výkonu a poměru sil na hřišti je remíza asi spravedlivá. Nádherný gól Tomana v 90. minutě měl být na 3:2 a bylo by to optimální….ale buďme rádi za bod.

Dvojitá oslava narozenin po zápase se ale vydařila jako by se vyhrálo!!!!!           

Další program : čtvrtek  28.9. 16:00 Bozkov – Plavy A

                          sobota 30.9. 16:30 Jablonec nad Jizerou – Plavy A

                          neděle 1.10. 16:00 Plavy B – Hodkovice B

                          trénink úterý 18:00

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.