PU Plavy : Jablonec n J 4:2 (2:1)

19.03.2024 11:54

Sobota 16.3. 10:00 UMT Harrachov
PU Plavy : Jablonec nJ 4:2 (2:1)

  Poslední PU "generálka" před jarní částí sezony. Specifický zápas na malinké UMT v Harrachově nám toho moc nepřinesl a neukázal. Poměrně velké množství absencí na naší straně, když chybělo až 7 hráčů základního kádru. Soupeř zachraňuje krajskou účast a podle složení a výkonu to bude mít na jaře velice těžké.
  První poločas začínáme velice dobře. Snažíme se o kombinační hru a i když mnoho prostoru není celkem se to daří. Máme jednu šanci za druhou. Brzy se také prosazujeme Davidem Balatkou a jeho střelou z hranice vápna po asistenci Svačiny. Druhou branku přidává záhy precizním přímým kopem Brezar po faulu na Vl. Prouska. Hra je v podstatě celý zápas stejná. My hrajeme a soupeř brání z bloku a na malém hřišti je těžké se do něho dostat. Naopak nákopy za obranu na důrazného Tomíčka nám dělají lehké problémy. Podcenění některých takových situací v MU by se nemuselo vyplatit. Z jedné takové nás již zmíněný hráč trestá lacino na poločasových 2:1.
  Druhý poločas podobný prvnímu. Naše největší šance zahazuje Balatka. Těsný přímák nevychází Mihálikovi. Další šanci už z dorážky dává David Balatka. Naopak opět podcenění nákopu za obranu a znovu Tomíček trestá lehkovážnost v bránění a snižuje na 3:2. My dáváme po pěkné střele Zonygy pouze břevno a také další naše šance v brance nekončí. Až v samotném závěru zápasu stanoví konečný výsledek na 4:2 na dvakrát dorážející Šourek.

  Jak už bylo řečeno příprava končí. Dva měsíce tréninků + 6x) PU nás doufejme dobře připravilo na jaro! Začínáme na ostro už tuto neděli od 15:00 první MU jarní části s Turnovem B). V týdnu rozhodneme dle klimatickým podmínek o místě konání Plavy vs. UMT Desná?

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.