SK Victory Jilemnice : TJ Sokol Plavy "A" 3:2 (1:0)

09.10.2023 17:20

7. 10. 2023 13:00, 10.kolo, I.B třída východ

SK Victory Jilemnice
TJ Sokol Plavy
3:2 (1:0)

Bonomo Marco 40.
Jodas Matěj 62.
Pekelský Ondřej 70.
Mätzelt Petr 73.
Mätzelt Petr 90.

Číslo utkání: 2023510A3A1007. Rozhodčí: Mach Ondřej – Cerman Dominik, Urban Daniel. Hřiště: Tráva Jilemnice. Diváků: 68.

1 B Žanta Pavel
2 N Zajíček Štěpán
14 N Prousek Radim
4 N Vít Ondřej
5 N Pekelský Ondřej
6 N Jodas Matěj
7 N Mihálik Matěj
8 N Balatka David
9 N Svačina Ondřej 34
10 N Lupa David [K]
11 N Brezar Ondřej
16 N Phung Minh Quan 34
13 N Lála Marek
3 N Černý Jakub
 
 Dobrý zápas se smolným koncem jsme sehráli v Jilemnici. Domácí posíleni v létě o řadu nadstandartních hráčů s nestandartními podmínkami se netají vysokými ambicemi v letošní sezoně.
 
První poločas jsou domácí lepším týmem, ale dobrý výkon v defenzivě a skvělý Žanta přečká úvodní nápor a postupem času se dostáváme do hry. Na šance je poločas 6:4 pro domácí, ale stav je mírně lepší pro Jilemnici pouze 1:0. Branku dostáváme po dobře rozehraném signálu na přední tyč, kdy osamocený Bonomo trestá nepokrytí na hranici penalty. Naše největší šance zahazuje Lupa a Phung. Nutno zmínit také to, že okolo 20. minuty se začíná přiostřovat a hrubé fauly domácích po odehrání rozhodčí netrestá a atmosféra se začíní vyhrocovat??? Odnese to těžším zraněním kolena Svačina, který musí střídat.
  Druhý poločas je naprosto opačný prvního. Od začátku vlétneme na domácí a ti nevědí co hrát. Celý zbytek zápasu jsme lepším týmem a začínáme dávat také branky. Vyrovnává po hezké kličce a ještě lepší střele nádherně Jodas. Následně Pekelský dává břevno. Máme i další šance bez využití. Na 1:2 dává hlavou do protisměru Pekelský. Bohužel obratem z ojedinělého protiútoku vyrovnává Matzelt střelou zkrze bránící hráče do zakrytého výhledu Žanty. Do konce zápasu máme další šance Jodasem, Pekelským. V samotném závěru samostatný nájezd Lupa nedává a vypadá to na remízu. Smůlu vrchovatou si vybíráme z posledního rohu v 93. minutě, kdy si dáváme lehce neobratně vlastní branku.
  
Dneska to bylo na tři body. Spravedlivá by byla asi remíza za oba rozdílné poločasy. Realitou je 0 bodů a tentokrát jsme hodně zbytečně dole?! Ani to, ale nesnižuje dobrý bojovný výkon celého týmu, který se rozhodně nemá za co stydět!!!

  Nezbývá než fotbalovou štěstěnu vyzvat zpět v domácím zápase proti zatím suverénnímu Držkovu v sobotu 15:30 v Plavech.

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.