TJ FC Pěnčín : TJ Sokol Plavy "A" 3:4(3:1)

25.09.2023 22:37

24. 9. 2023 16:00, 8.kolo, I.B třída východ

TJ FC Pěnčín z.s.
Tělovýchovná jednota Sokol Plavy, spolek
3:4(3:1)

Brezar Ondřej2.
Kohout Michal5.
Kohout Michal10.
Tokár David34.
Jodas Matěj70.
Dědek Dominik (vlastní)74.
Jodas Matěj81.
Číslo utkání: 2023510A3A0806. Rozhodčí: Linhart Martin – Cerman Dominik, Fišer Lukáš. Hřiště: Tráva Pěnčín. Diváků: 30.
1 B Žanta Pavel
2 N Zajíček Štěpán
3 N Černý Jakub [K]
4 N Vít Ondřej       46
5 N Svačina Ondřej
6 N Jodas Matěj
7 N Mihálik Matěj
8 N Pátra Jakub
9 N Prousek Radim 46
10 N Brezar Ondřej
11 N Pekelský Ondřej
12 N Phung Minh Quan 46
13 N Svoboda David 46
14 N Votoček Ondřej

  Těžký zápas na Pěnčíně nás čekal v neděli. Navíc současně hrající B) ubíralo na šíři kádru k zápasu. Předpoklady se potvrdili do puntíku a po Turnovu jde o zatím nejkvalitnějšího dosavadního soupeře.
  První poločas začínáme ideálně a po zisku rohu z aktivního presinku zakončuje výborný centr Mihálika Brezar. Po tom ale zvyšují domácí obrátky a dobrou technickou hrou ve velkém pohybu nás dostávají pod tlak. Dáváme si skoro vlastní branku po chybě obrany vystihuje Kohout malou domů a proměňuje nájezd. Další branku dostáváme za 5. minut a stejný hráč nás trestá po pasu za obranu, který nezachytíme a rázem prohráváme. Dál se hra lehce zklidňuje, ale taháme stále za kratší konec. Navíc po další chybě na levé straně inkasujeme třetí branku a nevypadá to vůbec dobře. Ještě do konce poločasu korigujeme rozestavení a rotujeme několik hráčů změnou postů.
  Na druhý poločas dvojnásobně střídáme a změny jak personální tak herní i taktické se jeví velmi dobře. Navíc víme, že domácí mají špatné druhé poločasy. Hra se srovnává a postupem času začínáme přebírat otěže zápasu. Obrat začínáme po 70. minutě, kdy po vysunutí Phungem skóruje aktivní Jodas. Vyrovnání zařizuje na hrot vysunutý Pátra po pěkné individuální akci a centru, který si sráží domácí vlastním gólem do sítě. Obrat dokonává opět Jodas, který využívá geniální propuštění Mihálikem a střelou k tyči skóruje. Za deset minut tři branky a neskutečné se stává realitou. Zbytek zápasu dobráníme a vezeme tři body. Domácí mají za druhý poločas také pár šancí, ale Žanta klidným dobrým výkonem pomáhá obraně, která branku ve druhé půlce nedostane.
  Dneska velká pochvala hlavně za druhý poločas. Trenér ukázal velký cit pro hru a všechny změny a nebylo jich málo byly týmu velmi prospěšné! Tento týden doma Lučany sobota 16:00!
  Za foto děkujeme Tomáš Nežádal!

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.