TJ Sokol Plavy "A" : TJ Sokol Držkov 1:2 (0:1)

19.10.2023 08:25

14. 10. 2023 15:30, 11.kolo, I.B třída východ
TJ Sokol Plavy
TJ Sokol Držkov
1:2 (0:1)
Hozda Miroslav  13.
Pátra Jakub  62.
Brož Lukáš  73.
Číslo utkání: 2023510A3A1101. Rozhodčí: Urban Daniel – Nagy Zdeněk, Hruška Martin. Delegát: Vydra Jan. Hřiště: Tráva Plavy. Diváků: 60.
1 B Žanta Pavel
2 N Zajíček Štěpán
3 N Černý Jakub [K]
4 N Svoboda David 68
5 N Pekelský Ondřej
6 N Jodas Matěj
7 N Mihálik Matěj
8 N Pátra Jakub
9 N Balatka David
10 N Lupa David
11 N Brezar Ondřej
12 N Vít Ondřej          68
13 N Lála Marek
14 N Phung Minh Quan
15 N Prousek Radim
 
 Domácí zápas s prvním Držkovem. Hosté přijeli v silné sestavě a předcházela je pověst suveréna letošního ročníku.
  V samotném zápase jsme ale potvrdili dobrou formu také my a doufám si tvrdit, že jsme byli po celý zápas lepším týmem a pouze vinou tragické koncovky jsme dnes nebodovali. Začínáme dobře a máme náznaky šancí. Držkov spíše vyčkává hraje na brejkové situace ve kterých jsou hráči jako Brož, Hozda nebo Just jako doma. Inkasujeme jako první po chybě po rohovém kopu, kdy máme několikrát možnost odehrát míč do bezpečí, ale místo toho přes tři lidi zakončuje Brož po zákroku Žanty do tyče a doráží pohotový Hozda. Hra stále podobná. Za zmínku stojí superšance Balatky, kdy na dvakrát netrefuje ani prázdnou branku. Dále tutovka Mihálika po akci balatky, kterou neskutečně vyráží Pivrnec. Další 100% šance Lupy po zpětné hlavičce Černého z rohu.
  Druhý poločas podobný prvního snad ještě s výraznější převahou domácích. Další šance opět Lupa a Balatka bez využití. Vyrovnání se dočkáme konečně po hodině hry kdy po akci Lupy pěknou střelou z 20 metrů skóruje Pátra. Následuje zlomový moment zápasu. Aktivní Balatka utíká obraně hostů a je jasně sražen zezadu v PU, ale k údivu všech rozhodčí nepíská jasnou penaltu!!! Rozhodují branku dostáváme prakticky z ničeho. Brož vyhrává souboj u postranní čáry napřáhne u úhlu z 25 metrů a utěšená střela končí od břevna v naší brance. Neskutečná věc na tuto úroveň fotbalu a musíme uznat velkou kvalitu a provedení situace od tohoto hráče! Snažíme se ještě do konce o zvrat, ale na více než pár náznaků šancí to není. Naopak otvíráme hru a hosté mají pár šancí z brejků.

  Dneska podobné jako minulý týden v Jilemnici. Hrajeme dobře s vedoucími celky tabulky a zasloužíme si víc, ale veškerou naši snahu sráží bídná koncovka. Pokud bychom proměnili alespoň třetinu šancí vyhráli jsme oba zápasy!!! Jinak není hráčům co vytknout, spíše naopak!!!
  Zmíním bídný výkon rozhodčího, který zápas totálně nezvládl, když chyboval víceméně na obě strany, ale hrubě ovlivnil zápas zmíněnou neodpískanou penaltou po faulu na Balatku!!!
 
 Tento týden na žádost Harrachova pro nedostatek hráčů nehrajeme. Odloženo na 11.11. 14:00 na UMT do Harrachova. Výměna pořadatelství a na jaře budeme hrát v Plavech.

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.