TJ Sokol Plavy : FK Turnov B 5:1 (4:0)

25.03.2024 21:05

24. 3. 2024 15:00, 17.kolo, I.B třída východ

TJ Sokol Plavy
FK Turnov B
5:1 (4:0)

Balatka David 8.
Pátra Jakub 19.
Brezar Ondřej 28.
Mihálik Matěj 39.
Havel Tomáš 56.
Nosek Jindřich 80.

Číslo utkání: 2023510A3A1704. Rozhodčí: Nestler Heinrich – Brož Antonín, Smoleňák Jakub. Hřiště: UMT Desná. Diváků: 50.
1 B Průcha Daniel
2 N Vít Ondřej
3 N Svačina Ondřej       57
4 N Svoboda David
5 N Pekelský Ondřej
6 N Jodas Matěj
7 N Mihálik Matěj
8 N Pátra Jakub 88
9 N Balatka David [K] 77
10 N Lupa David 77
11 N Brezar Ondřej
12 N Prousek Vladimír 77
13 N Zajíček Štěpán 57
14 N Nosek Jindřich 77
15 N Plný David 88
 
První MU jarní části sezóny s Turnovem na UMT v Desné. Samotný výsledek, ale i předvedená hra proti velice kvalitnímu soupeři vypadala nad očekávání dobře a Plavy hrály nejlepší zápas za dlouhou dobu. Náročný styl a dodržování herního pojetí trenéra Pekelského nese svoje ovoce. Konečně se taky scházíme v téměř kompletním složení! Hráči na hřišti i nastupující ze střídačky vědí co se po nich chce a dodržují to. Naskakují už také určité automatismy mezi hráči na jednotlivých souběžně hrajících postech.
 
Po stopách dnešního zápasu. Turnov začíná velice dobře a má v úvodu několik šancí, které likviduje výborný Průcha v brance. My se dostáváme do tempa záhy a hned je z toho první branka. Geniální kolmicí Mihálika jde sám na bránu Lupa, který ještě nedává, ale dorážka pohotového Balatky znamená 1:0. Druhou branku dává jako přes kopírák Pátra po průnikovce skvěle hrajícího Mihálika. Třetí trochu štastnou branku přidává po dalších deseti minutách Brezar po rohu. Na poločasových 4:0 korunuje svůj dnešní výkon Mihálik krásně zahraným nepřímým trestným kopem po nedovolené malé domů. Pro soupeře krutý poločas, protože hrál velice slušně, dynamicky, dobře s míčem, běhal, ale nás podržel brankář a trestali jsme skoro vše co nám bylo nabídnuto.
 
Druhý poločas se dalo očekávat, že se Turnov pokusí o nemožné a půjde do toho po hlavě. To se také potvrdilo a minimálně polovinu herního času druhé půlky se pouze bráníme a nejsme schopni udržet míč na delší dobu. Nabízí to ovšem množství brejkových situací, které časem přicházejí. Udržujeme výsledek na pohodlném rozdílu dlouhou dobu. Po nešťastném zranění Svačiny hrajeme chvilku v deseti a právě z jeho prostoru levé strany hřiště soupeř trestá centrem a zakončením z hranice penalty. To je impuls pro soupeře, ale zkušeně kouskujeme hru a postupem času srovnáváme tempo druhého dějství. Máme velké šance Vl. Prouskem. Břevno trefuje krásnou střelou Mihálik. Uklidnění v podobě páté branky přináší Nosek, který chvilku po svém nástupu na hřiště vybojuje roh a vzápění z něj sám skóruje. To je definitvní konec nadějí pro soupeře a zápas se už pouze dohrává.
Dneska pochvala pro všechny hráče. Mělo to dnes opravdu velkou kvalitu. Pokud budeme schopni takový výkon zopakovat, budeme pro každého v soutěži velmi nepříjemným soupeřem! 
Tento týden v sobotu 15:00 v Plavech derby se Zásadou!!!

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.